Je kurioz te dish se cila eshte natyra jote?

Ke deshire te kuptosh se cilen dosha, Vata, Pitta apo Kapha duhet te balancosh?

Bej testin e doshave dhe…

Vata

Forca pergjegjese per sistemin nervor, frymemarrjen, dhe te gjitha levizjet ne trup. Elementet e Hapesires dhe Ajrit lidhen me doshen Vata. Vata ne balance ju ben te ndiheni plot me energji, te lumtur, entuziaste dhe kreative. Mendja eshte e qete, e qarte dhe vigjilente.

Pitta

Mes shume te tjerave kontrollon tretjen dhe temperaturen e trupit. Per sa i perket mendjes lidhet me intelektin e mprehte dhe emocionet. Pitta konsiston kryesisht ne elementin e Zjarrit dhe pak te Ujit. Kur eshte e balancuar Pitta te fal kenaqesi, energji, elokuence, fuqi te mire tretjeje, temperature korrekte te trupit  dhe qartesi mendore.

Kapha

I suguron trupit qendrueshmeri dhe stabilitet dhe miremban balancen e lengjeve te trupit. Elementet e Tokes dhe te Ujit lidhen me doshen Kapha. Nje Kapha e balancuar te jep force, rezistence, sistem te mire imunitar, durim dhe stabilitet mendor.

Best Sellers

Premtimi yne per cilesine!

Zbulo formen me origjinale dhe holistike te Ayurvedes me produktet e cilesise premium:

  • Formula autentike dhe prodhim tradicional
  • Lendet e para me te pastra nga burime te certifikuara natyrale dhe te qendrueshme –  qe prej vitit 1987
  • Objekte prodhimi te nivelit te larte te certifikuar
  • Suplementet tona ushqimore kane marre cmimin AYUSH Premium Mark
  • Kozmetike e certifikuar nga –  BDIH/COSMOS ORGANIC/NATURAL

Provoni produktet tona dhe shikojeni vete!

Informohu me shume mbi shkencen e Ajurvedes dhe parimet me te thjeshta te saj, nga mjeket vedike me ane te webinareve tona:

{
“Naturalness is the basis of effectiveness. If one poses to be something else, one loses the charm of naturalness. The result is that one accumulates stress.”
– Maharishi Mahesh Yogi –