Je kurioz te dish se cila eshte natyra jote? Ke deshire te kuptosh se cilen dosha, Vata, Pitta apo Kapha duhet te balancosh? Bej testin e doshave dhe…

Vata

Forca pergjegjese per sistemin nervor, frymemarrjen, dhe te gjitha levizjet ne trup. Elementet e Hapesires dhe Ajrit lidhen me doshen Vata. Vata ne balance ju ben te ndiheni plot me energji, te lumtur, entuziaste dhe kreative. Mendja eshte e qete, e qarte dhe vigjilente.

Pitta

Mes shume te tjerave kontrollon tretjen dhe temperaturen e trupit. Per sa i perket mendjes lidhet me intelektin e mprehte dhe emocionet. Pitta konsiston kryesisht ne elementin e Zjarrit dhe pak te Ujit. Kur eshte e balancuar Pitta te fal kenaqesi, energji, elokuence, fuqi te mire tretjeje, temperature korrekte te trupit  dhe qartesi mendore.

Kapha

I suguron trupit qendrueshmeri dhe stabilitet dhe miremban balancen e lengjeve te trupit. Elementet e Tokes dhe te Ujit lidhen me doshen Kapha. Nje Kapha e balancuar te jep force, rezistence, sistem te mire imunitar, durim dhe stabilitet mendor.

Suplemente ushqimore

Bime dhe ereza

Kozmetike Natyrale

Premtimi yne per cilesine!

Zbulo formen me origjinale dhe holistike te Ayurvedes me produktet e cilesise premium:

  • Formula autentike dhe prodhim tradicional
  • Lendet e para me te pastra nga burime te certifikuara natyrale dhe te qendrueshme –  qe prej vitit 1987
  • Objekte prodhimi te nivelit te larte te certifikuar
  • Suplementet tona ushqimore kane marre cmimin AYUSH Premium Mark
  • Kozmetike e certifikuar nga –  BDIH/COSMOS ORGANIC/NATURAL

Provoni produktet tona dhe shikojeni vete!

Informohu me shume mbi shkencen e Ajurvedes dhe parimet me te thjeshta te saj, nga mjeket vedike me ane te webinareve tona:

{

“Naturalness is the basis of effectiveness. If one poses to be something else, one loses the charm of naturalness. The result is that one accumulates stress.”

– Maharishi Mahesh Yogi