Jam i gjalle dhe entuziast
0 - aspak dakord
1
2
3
4
5
6 - plotesisht dakord

Correct!

Wrong!

Flas shume
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Entuziazmohem lehteisht
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Kam lehtesisht ankth ose frike
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

E kam te veshtire te marr vendime
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Veproj shpejt
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Nuk me pelqen moti i ftohte
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Eci shpejt
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

I kap shpejt gjerat e reja
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Kam veshtiresi te mesoj gjera permendesh dhe t’i kujtoj ato
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Gjumi mezi me ze dhe shpesh zgjohem gjate nates
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Shpesh kam lekure te thate dhe duar e kembe te ftohta
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Kam tendence per gazra ose kapsllek
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Kam trup elegant dhe kam veshtiresi te marr peshe
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Jam mendjemprehte
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Kam tendence te jem perfeksionist
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Punoj me saktesi dhe me metoda
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Me pelqen te ndjek besimet e mia dhe jam kokeforte
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

E humbas durimin lehtesisht
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Acarrohem shume shpejt dhe merzitem
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Marr flake shpejt, por mund ta qetesoj veten shpejt
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Floket e mi kane keto karakteristika: te rralle, si mendafsh, bjonde, te kuqerremte, thinja te parakohshme, renie flokesh.
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Tretja ime eshte e mire dhe mund te toleroj te gjitha ushqimet.
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Mund te ha me shume se shumica e njerezve me madhesine e trupit tim
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Nuk ndihem mire ose acarrohem nese ha vone ose nuk ha ndonje vakt
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Levizjen e zorreve (jashteqitjen) e kam te rregullt dhe rralle here mund te kem kapsllek
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Nuk ndihem mire ne mot te nxehte
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Me pelqejne pjatat e ftohta ose pijet freskuese
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Njerezit e tjere mendojne qe kam karakter te kendshem
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Do shume kohe qe une te merzitem ose acarrohem
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Punoj me qetesi dhe nuk nxitohem.
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Ecja ime eshte e ngadalte, e qendrueshme dhe e sigurt
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Kam nje memorie afatgjate te perkryer
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Nuk me pelqen moti i ftohte, me lageshti apo me mjegull
0
1
2
3
4
5
6

Correct!

Wrong!

Lekura ime eshte e bute dhe e lemuar
0
1
2