Bukuri Natyrale

Gama unike e produkteve te kujdesit personal Maharishi Ayurveda nderthur njohurite mijeravjeçare me standardet e larta te kozmetikes natyrale te çertifikuar. Perberesit e zgjedhur me kujdes dhe njohurite Ayurvedike te nevojave individuale te llojeve te ndryshme te lekures dhe flokeve, te gjitha i shtohen perfeksionit te kujdesit natyral te lekures.

Per te siguruar nje cilesi absolutisht te larte, qe nga viti 2001 ne u beme nje anetar themelues i grupit te kozmetikes natyrale te BDIH, pioniere ne fushen e çertifikimit te kozmetikes natyrale te mirefillte. Ky eshte momenti kur u vendos vula e miratimit per ‘kozmetike natyrale te çertifikuar’, e cila tani eshte e njohur dhe e mirenjohur ne te gjithe globin.

Te gjitha produktet sipas konceptit unik te kujdesit Maharishi Ayurveda jane te koordinuara me kujdes dhe marrin parasysh nevojat individuale te llojeve te ndryshme te lekures dhe flokeve. Ato bazohen ne formula origjinale bimore Ayurvedike. Sipas udhezimeve te BDIH, ato permbajne vetem vajra natyrale me cilesi te larte pa ngjyrosje apo arome artificiale.

Shume prej produkteve tona kozmetike perputhen gjithashtu me standardin e ri Europian COSMOS per kozmetike natyrale dhe organike. Autentike, e paster, miqesore me mjedisin dhe e qendrueshme – kjo eshte ajo qe mund te prisni nga produktet tona premium. Ne nuk ofrojme kurre me pak se kaq!

Se bashku me keshillat tradicionale Ayurvedike te bukurise dhe suplementet ushqimore speciale, Maharishi Ayurveda eshte rruga mbreterore drejt bukurise origjinale dhe shkelqimit natyral.

Te gjitha detajet ne lidhje me udhezimet e BDIH mund te gjenden ne faqen e internetit te BDIH.

Per informacion mbi standardin COSMOS klikoni ketu.