Cilesi e garantuar

Vendoseni besimin tuaj ne cilesine e klasit te pare, pastertia natyrale e se ciles dokumentohet nga kontrolle te rrepta dhe vula te njohura te cilesise.

Te gjitha produktet e importuara nga India vijne nga prodhuesi yne kryesor ‘Maharishi Ayurveda Products India’ (MAP India). Kjo na mundeson te mbajme kontrollin e nevojshem per te garantuar vazhdimisht cilesi te larte. Objektet e prodhimit te Maharishi Ayurveda Europe jane te pajisura me standardet me te larta, me produktet qe testohen nga laboratore te pavarur ne Indi dhe Europe.

Per me teper, objektet e prodhimit te Maharishi Ayurveda Europe ne Indi jane vleresuar me çertifikatat e meposhtme:

ISO 9001: 2008 (Standardi Nderkombetar i Menaxhimit te Cilesise)

ISO 22000: 2005 (Sistemi Nderkombetar i Menaxhimit te Sigurise Ushqimore),

HACCP (Koncepti i Sigurise Ushqimore, i pershkruar ne Rregulloren e EC 852/2004),

WHO-GMP (Udhezimet e Organizates Boterore te Shendetesise per Sigurimin e Cilesise ne Prodhimin e Ushqimit),

ECOCERT (Produkte organike ne perputhje me Direktivat e BE (EC) 834/2007).

Certifikata GLP verteton nje sistem te regjistruar te menaxhimit te laboratorit per te gjitha testet e rendesishme laboratorike dhe kalibrimin e pajisjeve.

Perberesit e kapsulave te bimeve te vecanta organike, çajrave bimore, perzierjeve te erezave (Churnas), pluhuri i pijes se bajames dhe produkteve te tjera Maharishi Ayurveda vijne nga kultivimi organik i çertifikuar ne perputhje me Direktivat e BE (EC) 834/2007 dhe (EC) 387/2008. Keto produkte jane te certifikuara me vulen organike te Bashkimit Evropian.

Qendra e Kerkimit dhe Zhvillimit te MAP India ne Indi eshte e njohur dhe certifikuar zyrtarisht nga Ministria Indiane e Shkences dhe Teknologjise.

Suplementet ushqimore nga Maharishi Ayurveda Europe tashme jane nderuar me cmimin e ri te AYUSH Premium Mark Award. Nisma e ketij certifikimi, i akorduar nga Foodcert India, u mor nga Ministria Indiane e Shendetesise per te garantuar standarde te larta te cilesise per pastertine e produkteve. Produktet e importuara ne Europe i nenshtrohen testimeve te metejshme te mostrave per cdo njesi, ku laboratore te pavarur testojne per pesticide (herbicide, insekticide, fungicide), mikrobiologji (baktere, maja, myk, salmonella) dhe metale te renda (plumb, kadmium, merkur, arsenik). Keto hetime kryhen sipas standardeve me te azhurnuara europiane.

Gama e kozmetikes natyrale nga Maharishi Ayurveda Europe eshte çertifikuar sipas udhezimeve me te rrepta BDIH / Cosmos Organic / Cosmos Natural per ‘Kozmetiken Natyrale te Çertifikuar’.

Ne sigurojme nje perzgjedhje te madhe te produkteve vegane. Disa prej tyre mbajne logon me lule te Shoqerise Vegan, e cila eshte nje nga vulat me te rrepta dhe me te njohura te cilesise per produktet vegane. Nder te tjera, kjo vule konfirmon se i gjithe procesi i prodhimit eshte plotesisht i lire nga testimi i kafsheve.

Me teper per vulen BDIH?