Nese keni pyetje ose doni te dini me teper,

ju lutemi na kontaktoni

Adresa: Tirana, Albania
Mob: +355 69 66 25 718
Email: ayurvedaalbania@gmail.com

10 + 2 =

Cfare eshte Ayuverda

Ajurveda eshte Dija per jeten e gjate, te lumtur dhe te shendetshme. Ajurveda eshte natyrale dhe holistike, e pakohshme dhe ne te njejten kohe moderne. Ajo mund te praktikohet lehtesisht dhe pavaresisht se nga vijme apo ku jetojme, si dhe cfare pelqime apo mospelqime kemi. Sekreti i saj gjendet ne qasjen holistike dhe ne njohurine e unitetit tone me natyren dhe ligjet e saj. Ajurveda na tregon se si te jetojme nje jete te balancuar – baza per nje mireqenie te plote, bukuri natyrale dhe shendet qe zgjat.

Cfare eshte Ayuverda

Ajurveda eshte Dija per jeten e gjate, te lumtur dhe te shendetshme. Ajurveda eshte natyrale dhe holistike, e pakohshme dhe ne te njejten kohe moderne. Ajo mund te praktikohet lehtesisht dhe pavaresisht se nga vijme apo ku jetojme, si dhe cfare pelqime apo mospelqime kemi. Sekreti i saj gjendet ne qasjen holistike dhe ne njohurine e unitetit tone me natyren dhe ligjet e saj. Ajurveda na tregon se si te jetojme nje jete te balancuar – baza per nje mireqenie te plote, bukuri natyrale dhe shendet qe zgjat.

Cfare eshte Ayuverda

Ajurveda eshte Dija per jeten e gjate, te lumtur dhe te shendetshme. Ajurveda eshte natyrale dhe holistike, e pakohshme dhe ne te njejten kohe moderne. Ajo mund te praktikohet lehtesisht dhe pavaresisht se nga vijme apo ku jetojme, si dhe cfare pelqime apo mospelqime kemi. Sekreti i saj gjendet ne qasjen holistike dhe ne njohurine e unitetit tone me natyren dhe ligjet e saj. Ajurveda na tregon se si te jetojme nje jete te balancuar – baza per nje mireqenie te plote, bukuri natyrale dhe shendet qe zgjat.

Cfare eshte Ayuverda

Ajurveda eshte Dija per jeten e gjate, te lumtur dhe te shendetshme. Ajurveda eshte natyrale dhe holistike, e pakohshme dhe ne te njejten kohe moderne. Ajo mund te praktikohet lehtesisht dhe pavaresisht se nga vijme apo ku jetojme, si dhe cfare pelqime apo mospelqime kemi. Sekreti i saj gjendet ne qasjen holistike dhe ne njohurine e unitetit tone me natyren dhe ligjet e saj. Ajurveda na tregon se si te jetojme nje jete te balancuar – baza per nje mireqenie te plote, bukuri natyrale dhe shendet qe zgjat.

Cfare eshte Ayuverda

Ajurveda eshte Dija per jeten e gjate, te lumtur dhe te shendetshme. Ajurveda eshte natyrale dhe holistike, e pakohshme dhe ne te njejten kohe moderne. Ajo mund te praktikohet lehtesisht dhe pavaresisht se nga vijme apo ku jetojme, si dhe cfare pelqime apo mospelqime kemi. Sekreti i saj gjendet ne qasjen holistike dhe ne njohurine e unitetit tone me natyren dhe ligjet e saj. Ajurveda na tregon se si te jetojme nje jete te balancuar – baza per nje mireqenie te plote, bukuri natyrale dhe shendet qe zgjat.