Kompania

Maharishi Ayurveda Europe eshte furnizuesi kryesor i produkteve autentike ajurvedike. Formulat bazohen ne receta origjinale, te cilat e kane provuar veten e tyre gjate mijera viteve.

Dega e saj europiane, Maharishi Ayurveda Europe, ka seline ne Herkenbosch, Hollande. Ketu zoterojme nje depo te madhe, te furnizuar mire, duke na lejuar te ofrojme nje sherbim te shpejte  kudo ne Evropen Perendimore.

Selia jone nderkombetare dhe objektet e prodhimit te artit gjenden ne Indi, ne shtepine e Ajurvedes. Ne kemi lehtesi te medha shperndarjeje ne Europe dhe Shtetet e Bashkuara, si dhe zyra shitjesh ne te gjitha kontinentet. Ne Maharishi Ayurveda Products India, me shume se 2000 punonjes i perkushtohen çdo dite shendetit te te gjithe klienteve tane permes Ajurvedes autentike.

Ne e dime mire pergjegjesine qe kerkon nga ne emri lider i markes, Maharishi Ayurveda. Prandaj, gjithmone synojme t’ju ofrojme keshilla kompetente dhe vetem produkte me cilesine me te mire. Shendeti juaj eshte prioriteti yne!

Besoji liderit te tregut.

Ne jemi te lumtur t’ju mbeshtesim ne te gjitha aspektet e shendetit dhe mireqenies tuaj.

Gudrun Buchzik, Zevendes Drejtore

Shantanu Banerji, Drejtor