Paste dhembesh Ayurdent Mild, 75 ml, CNC

1250L

Nese po kerkon nje paste dhembesh me te bute dhe arome me delikate, ne perdorim vetem perberesit me te mire, natyrale dhe nje perqendrim te larte te 21 bimeve Ayurvedike per pasten e dhembeve Ayurdent Mild. Vaji i Triphalas(trifala), Neem dhe Karafilit jane te njohura per dobite e tyre ne shendetin e dhembeve. Vaji i mentes e ben frymemarrjen e fresket dhe me te qendrueshme.

Shume i perqendruar.
Nuk permban: ruajtes sintetike, asnje agjent kimik shkumues ose Fluor.
Formule PA GLUTEN (gluten-free)
100% i gjithe produkti me Origjine Natyrale

Vula BDIH/ COSMOS NATURAL per produktet kozmetike natyrale te certifikuara.
Produkt VEGAN i certifikuar

🌱Ndihmon ne luftimin e baktereve dhe kontrollin e formimit te gurezave.
🌱Qeteson mishrat e dhembeve.
🌱Jep ndjesi freskie dhe arome natyrale.

Categories: ,

Description

Dicalcium phosphate dihydrate, Sorbitol, Aqua, glycerin, Silica, mineral calcium carbonate, Chondrus crispus extract, Sodium silicate, Mentha spicata herb oil, Menthol, Quercus infectoria gall extract, Terminalia chebula fruit extract, Terminalia belerica fruit extract, Emblica officinalis fruit extract, Barleria prionitis extract, Piper longum fruit extract, Glycyrrhiza glabra root extract, Albizzia lebbeck bark extract, Mentha piperita oil, Zingiber officinale root extract, Mimusops elengi bark extract, Salvadora persica root extract, Azadirachta indica bark extract, Symplocos racemosa bark extract, Acacia catechu bark extract, Citrus limon peel oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Eugenia Caryophyllus flower oil, Linalool2, Citral2, Limonene2


2 Nga vaj esencial i vertete