Pastrues gjuhe, spatul celiku

620L

Pershkrimi:

Thjesht leviz spatulen pastruese 3 deri ne 4 here mbi gjuhe nga pjesa me e thelle drejt majes per nje pastrim efektiv te gjuhes. Kjo parandalon toksinat dhe baktere te tjera te gjejne rrugen e tyre perseri ne trup.
Pastrimi i gjuhes ka marre mbeshtetje edhe nga niveli me i larte i Shoqates se Stomatologjise Amerikane (American Dental Association): “Vertet mendoj qe e con higjienen orale ne nje nivel me te larte”, eshte shprehur Richard Price, profesor i stomatologjise ne Boston dhe zedhenes per shoqaten.


🌱Pastron toksinat
🌱Per eren e forte te keqe te gojes
🌱Per shendet me te mire oral
🌱Per cdo dosha

Celik qe nuk ndryshket

Categories: ,