Amrit Kalash AMBROSIA MA 5, Tablets Suplement Ushqimor, pergatitje bimore ajurvedike

5200L

Plotesuesi ideal i pergatitjes bimore dhe frutore, nektarit te Maharishi Amrit Kalash (MA4/MA4 T)
Prodhuar me vemendje dhe kujdes te madh bazuar ne receten origjinale. Me nje perberje te larte te bimeve ajurvedike te cilat kenaqin standardet me te larta te cilesise dhe pastertise.
Vlere e perditshme shume e mire.
Rekomandohet te konsumohet vetem ne kombinim me Maharishi Amrit Kalash MA 4 (Nektarin) ose variantin MA 4 T pa sheqer.

Me teper per Amrit Kalash, shiko Suplementet ushqimore ajurvedike.

Additional information

Perberesit

Doza e rekomanduar ditore 2 tab permban:

Withania somnifera (ashwagandha) 200 mg, Glycyrrhiza glabra (liquorice) 200 mg, Ipomoea digitata 200 mg, Asparagus adscendens 200 mg. Thickener acacia gum. Emblica officinalis (amalaki) 20 mg, Tinospora cordifolia (guduchi) 20 mg, Asparagus racemosus (shatavari) 20 mg, Vitex trifolia 20 mg, Convolvulus pluricaulis 20 mg, Curculigo orchioides 20 mg, Aqueous extract from: Capparis aphylla 20 mg, Argyreia speciosa 10 mg. Anticaking agent magnesium salts of fatty acids. Lubricant talcum.

Perdorimi

Doza per te rritur: 1 tablete 2x ne dite (ideale 30 min pas Nektarit)

Keshille e pergjithshme kerkuar me ligj:

Mos e tejkaloni dozen e rekomanduar ditore.

E rendesishme: Suplementet ushqimore nuk duhet te zevendesojne nje diete te larmishme, te mire-balancuar dhe nje stil jetese te shendetshem.

Ruajeni produktin larg femijeve