Radiant Skin Suplement Ushqimor Ajurvedik, pergatitje bimore me minerale

3100L

Lekure e papaster, e irrituar, e skuqur apo rrudha te parakohshme? Asnjera nga keto nuk duhet te ndodhe. Ayurveda kupton lidhjen mes funksionit te melcise dhe rolit detoksifikues te lekures.

Radiant Skin, suplementi ushqimor, pergatitje bimore ayurvedike, dizenjuar si per lekuren e femrave ashtu edhe per te meshkujve.
Lekura e bukur vjen se brendshmi.

Perdorimi:
Doza per te rritur: 2 tableta 2x dite, ne stomak bosh. Me 4 tableta ne dite, doza ditore permban 34 mg Hekur (243% te nevojave ditore)

Hekuri kontribuon ne metabolizmin normal te energjise dhe formimin e qelizave te kuqe te gjakut dhe hemoglobines, si dhe ne funksionimin normal te sistemit imunitar. Hekuri luan rol ne procesin e ndarjes qelizore.

Keshille e pergjithshme kerkuar me ligj:
Mos e tejkaloni dozen e rekomanduar ditore.
E rendesishme: Suplementet ushqimore nuk duhet te zevendesojne nje diete te larmishme, te mire-balancuar dhe nje stil jetese te shendetshem.
Ruajeni produktin larg femijeve.

Description

Perberesit: doza e rekomanduar ditore 4 tableta permban
Aqueous extract from: Picrorhiza kurroa 329 mg. Tribulus terrestris 248 mg. Aqueous extract from: Tinospora cordi-folia (guduchi) 210 mg, Glycyrrhiza glabra (liquorice) 210 mg. Hemidesmus indicus 210 mg, Cyperus scariosus 114 mg, Pterocarpus santalinus (red sandalwood) 95 mg, Berberis aristata 95 mg, Withania somnifera (ashwagandha) 57 mg. Aqueous extract from: Cassia fistula 57 mg, Rubia cordifolia 57 mg, Swertia chirata 57 mg, Azadirachta indica (neem) 57 mg. Santalum album (white sandalwood) 57 mg. Ayurvedic elemental iron 34 mg. Thickener acacia gum. Coating hydroxypro-pylmethylcellulose. Corallium rubrum (coral) 19 mg. Anticaking agent silicon dioxide. Lubricant talcum.

Permban: 60 tab