Amrit Kalash NEKTAR MA 4, Fruit and herb paste Suplement Ushqimor, pergatitje bimore ajurvedike

6200L

Provo suplementin ushqimor me te famshem te Maharishi Ayurveda. Kombinim i nje perzierje te shijshme te frutave dhe bimeve (MA 4) dhe tabletave bimore (MA 5) per planin e dietes se cdo familje te ndergjegjshme per shendetin.
Prodhuar me kujdes dhe vemendje te madhe bazuar ne traditat mijera vjecare te Ajurvedes. Me nje perqendrim jashtezakonisht te larte te antoksidanteve (neutralizojne efektet negative te radikaleve te lira).
Pergatitja frutore dhe bimore eshte gjithashtu e disponueshme ne formen pa sheqer si “MA 4 T) per njerezit qe deshirojne nje diete pa sheqer.

Me teper per Amrit Kalash, shiko Suplementet ushqimore ajurvedike.
Fjale kyce: supplement ushqimor ajurvedik, receta origjinale, fruit amla, pennywort aziatik, antioksidant, radikale te lira, nectar, ambrosia, MA 4, MA 5.

Additional information

Perberesit

Doza e rekomanduar ditore 20 gr permban
Cane sugar 14794 mg, Emblica officinalis (amalaki) 1114 mg, honey 974 mg, Terminalia chebula 566 mg. Clarified butter (from cow’s milk) 500 mg. Cinnamomum zeylanicum (Ceylon cinnamon) 114 mg, Elettaria cardamomum (cardamom) 114 mg, Cyperus scariosus 114 mg, Curcuma longa (turmeric) 114 mg, Piper longum 114 mg, Centella asiatica 114 mg, Cyperus rotundus 114 mg, Mesua ferrea 114 mg, Convolvulus pluricaulis 114 mg, Glycyrrhiza glabra (liquorice) 114 mg, Embelia ribes 114 mg, Santalum album (white sandalwood) 114 mg, Aqueous extract from: Gymnema aurantiacum 58 mg, Indian asparagus (shatavari) 48 mg, spreading hogweed 38 mg, Oroxylum indicum 32 mg, Solanum xanthocarpum 30 mg, Gmelina arborea 30 mg, Tribulus terrestris 27 mg, Teramnus labialis 27 mg, Pueraria tuberosa 27 mg, Uraria picta 27 mg, Ipomoea digitata 27 mg, Clerodendrum phlomidis 27 mg, Sida cordifolia 27 mg, Solanum indicum 26 mg, Stereospermum suaveolens 26 mg, Phaseolus trilobus (wild gram) 26 mg, Leptadenia reticulata 26 mg, Desmodium gangeticum 26 mg, large caltrops 26 mg, Aegle marmelos 24 mg, Saccharum spontaneum (thatch grass) 24 mg, feather grass 24 mg, sugar cane root 24 mg.

Permban: 600 gr

Perdorimi

Doza per te rritur: 1 luge matese 10 gr (8 ml), ose 1 luge caji pak te rrumbullakosur ne stomak bosh, ne mengjes dhe ne darke.
Perdor luge te thate. Mbylle mire dhe ruaje ne vend te thate.

Keshille e pergjithshme kerkuar me ligj:
Mos e tejkaloni dozen e rekomanduar ditore.
E rendesishme: Suplementet ushqimore nuk duhet te zevendesojne nje diete te larmishme, te mire-balancuar dhe nje stil jetese te shendetshem.
Ruajeni produktin larg femijeve.