Amrit Kalash PA SHEQER MA 4 T, Fruit concentrate tablets, sugar-free Suplement Ushqimor, pergatitje bimore ajurvedike

6200L

Provo suplementin ushqimor me te famshem te Maharishi Ayurveda. “MA 4 T” pa sheqer dhe mjalte – posacerisht per njerezit qe duan nje diete pa sheqer. Ideal ne kombinim me tabletat bimore MA 5 ( Amrit Kalash Ambrosia)
Prodhuar me kujdes dhe vemendje te madhe bazuar ne traditat mijera vjecare te Ajurvedes. Me nje perqendrim jashtezakonisht te larte te antoksidanteve (neutralizojne efektet negative te radikaleve te lira).
Me teper per Amrit Kalash, shiko Suplementet ushqimore ajurvedike.

Description

Perdorimi:
Doza per te rritur: 1 tablete 2x ne dite, me uje te ngrohte, ne stomak bosh.

Keshille e pergjithshme kerkuar me ligj:
Mos e tejkaloni dozen e rekomanduar ditore.
E rendesishme: Suplementet ushqimore nuk duhet te zevendesojne nje diete te larmishme, te mire-balancuar dhe nje stil jetese te shendetshem.
Ruajeni produktin larg femijeve.

Perberesit: doza e rekomanduar ditore 2 tab permban
Emblica officinalis (amalaki) 1013 mg, Terminalia chebula 506 mg, Santalum album (white sandalwood) 47 mg, Mesua ferrea 47 mg, Cinnamomum zeylanicum (Ceylon cinnamon) 39 mg, Elettaria cardamomum (cardamom) 39 mg, Centella asiatica 35 mg, Convolvulus pluricaulis 35 mg, Curcuma longa (turmeric) 23 mg, Piper longum 23 mg, Glycyrrhiza glabra (liquorice) 23 mg, Embelia ribes 23 mg. Starch tapioca. Cyperus scariosus 19 mg, Cyperus rotundus 19 mg.
Aqueous extract from: Stereospermum suaveolens 4 mg, Solanum xanthocarpum 4 mg, Phaseolus trilobus (wild gram) 4 mg, Uraria picta 4 mg, Desmodium gangeticum 4 mg, spreading hogweed 4 mg, Oroxylum indicum 4 mg, Pueraria tuberosa 4 mg, Indian asparagus (shatavari) 4 mg, Clerodendrum phlomidis 4 mg, Gmelina arborea 4 mg, Teramnus labialis 4 mg, Aegle marmelos 4 mg, Withania somnifera (ashwagandha) 4 mg, Saccharum spontaneum (thatch grass) 3 mg, large caltrops 3 mg, Solanum indicum
3 mg, Gymnema aurantiacum 2 mg, Leptadenia reticulata
2 mg, Ipomoea digitata 2 mg, Tribulus terrestris 2 mg, Eragrostis cynosuroides 1mg. Sugar cane root 1 mg.

 

Permban: 60 tab, 60 gr