AyurSkin Beauty Suplement Ushqimor Ajurvedik, pergatitje bimore

3000L

Kur lekura e humbet elasticitetin e rinise dhe me kalimin e kohes rrudhat fillojne te dalin nga kontrolli, atehere eshte vecanerisht e rendesishme te ushqejme lekuren me nutriente dhe minerale.

Ky suplement ushqimor efektiv dhe me benefite te jashtezakonshme nga Maharishi Ayurveda i jep lekures ate qe ka nevoje per te qene e balancuar dhe rrezatuese.

Me ashwagandha, lulja mos me prek, gotu kola, jamball (liquorice) dhe pluhur korali.

Perdorimi:
Doza per te rritur: 1-2 tableta 2x dite, me uje te ngrohte

Keshille e pergjithshme kerkuar me ligj:
Mos e tejkaloni dozen e rekomanduar ditore.
E rendesishme: Suplementet ushqimore nuk duhet te zevendesojne nje diete te larmishme, te mire-balancuar dhe nje stil jetese te shendetshem.
Ruajeni produktin larg femijeve.

Description

Perberesit: doza me e ulet/e larte ditore 2/4 tableta permban
Withania somnifera (ashwagandha) 521/1043 mg, Centella asiatica 173/347 mg. Aqueous extract from: Mimosa pudica (sensitive plant) 173/347 mg, Glycyrrhiza glabra (liquorice) 43/86 mg. Thickener acacia gum. Crocus sativus (saffron) 17/34 mg, Bambusa arundinacea 17/34 mg. Coating hydroxypropylmethylcellulose. Corallium rubrum (coral) 8/17 mg. Anticaking agent magnesium salts of fatty acids. Lubricant talcum.

Permban: 60 tab

Additional information

Weight 100 g