AyurHair & Nails Suplement Ushqimor Ajurvedik, pergatitje bimore

2870L

Ke thonj te brishte dhe qe thyhen shpejt? Flokeve te tu i mungon shkelqimi, vitaliteti dhe fundet e fijeve jane plot me maja dyshe? Trajtimi i jashtem shpesh nuk mjafton per te siguruar floke dhe thonj te bukur. Ayurveda rekomandon ushqimin shtese se brendshmi me suplemente ushqimore te pershtatshme.

­čî▒Floket dhe thonjte i takojne indit kockor, nje prej 7 indeve te trupit. Ne kuptimin ajurvedik, ky suplement ushqimor ndihmon indin kockor me nutriente te rendesishem dhe parandalon simptomat e deficences.

Perdorimi:
Doza per te rritur: 1-2 tableta 2x dite, me uje te ngrohte

Keshille e pergjithshme kerkuar me ligj:
Mos e tejkaloni dozen e rekomanduar ditore.
E rendesishme: Suplementet ushqimore nuk duhet te zevendesojne nje diete te larmishme, te mire-balancuar dhe nje stil jetese te shendetshem.
Ruajeni produktin larg femijeve.

Description

Perberesit: doza me e ulet/e larte ditore 2/4 tableta permban
Ocimum basilicum (tulsi) 191/382 mg, Withania somnifera (ashwagandha) 191/382 mg. Aqueous extract from: Eclipta alba 95/191 mg, Tinospora cordifolia (guduchi) 95/191 mg, Glycyrrhiza glabra (liquorice) 95/191 mg, Sida cordifolia 95/191 mg, Phyllanthus niruri 95/191 mg. Berberis aristata 95/191 mg. Thickener acacia gum. Lubricant talcum. Starch of cornflour (glutenfree). Coating hydroxypropylmethylcellulose.

Permban: 60 tab