Me shume sesa nje frymemarrje e fresket. Rrezatuese se brendshmi.

Filloje diten me nje frymemarrje te fresket dhe buzeqeshje rrezatuese. Nje buzeqeshje e hapur miqesore dhe nje goje qe thjesht ndihet mire jo vetem qe i fiton njerezit, por gjithashtu ngre humorin tuaj.

Ajurveda thekson vecanerisht pastrimin dhe kujdesin per dhembet, gjuhen dhe gojen. Per kete qellim ne sigurojme pasta ajurvedike, spatula pastrimi per gjuhen dhe shperlares.

Pastat tone karakterizohen nga Neem si dhe nje varietet i bimeve dhe vajrave ajurvedike per kujdesin natyral te dhembeve. Kozmetika jone natyrale e certifikuar pastron plotesisht dhe perseri butesisht dhembet pa shkumues kimike apo Fluor. Certifikuar sipas udhezimeve strikte BDIH dhe COSMOS ORGANIC / COSMOS NATURAL.

Pastrimi i plote dhe i rregullt i dhembeve krijon bazen ideale per te mirembajtur dhembe te shendetshem.

Ajurveda megjithate thekson te pastrosh jo vetem dhembet, por te heqesh shtresen dhe bakteret nga gjuha. Kjo cliron papilat e shijes ne menyre qe shqisa e shijimit te zhvilloje potencialin e plote te saj dhe ti mund te shijosh cdo kafshate te ushqimit.

Si hapin final, shperlaresi ajurvedik i gojes do te freskoje frymemarrjen tuaj. Kozmetika jone natyrale e certifikuar perdor kanelle dhe mente pervec erezave dhe bimeve te tjera per te siguruar nje frymemarrje perfekte te fresket dhe nje ndjesi pastertie ne goje dhe fyt.